Kontrahenci »
AGRICO

Wielkopolskie Zakłady Mięsne AGRICO powstały w 1991 roku.

Dzięki najnowszym technologiom produkcji oraz wyśmienitym, tradycyjnym recepturom stworzyliśmy produkty najwyższej jakości o niepowtarzalnym smaku.

Wdrożenie i efektywne funkcjonowanie Systemu Zarządzania Jakością PN - EN ISO 9001:2009, systemu HACCP oraz IFS 5 2007 i BRC 5 2008 daje gwarancję najlepszej jakości naszego produktu.

Zobowiązujemy się aby produkowane przez nas wyroby:

·        były bezpieczne z punktu widzenia zdrowotnego

·        były zgodne z przepisami prawa żywnościowego

·        zaspokajały oczekiwania w zakresie stabilności i powtarzalności cech organoleptycznych, estetycznych i funkcjonalnych

·        były przyjazne ekologicznie

Politykę jakości realizujemy poprzez wytyczenie celów strategicznych oraz systematyczne nadzorowanie ich realizacji w trakcie audytów wewnętrznych oraz przeglądów systemu zarządzania jakością.

Nasz zakład, prowadzony przez wysoko wykwalifikowany personel zarządzający, jest w pełni nowoczesny i posiada wysoki potencjał produkcyjny.

Naszą dewizą jest najwyższa jakość produktów i dbałość o konsumenta.

Czołowa pozycja na krajowym rynku jak również długoletnia współpraca handlowa z największymi krajowymi i zagranicznymi sieciami sprzedaży najlepiej świadczą o najwyższej jakości naszych produktów oraz o naszej rzetelności.

 

http://www.agrico.pl/